NMEA Awards 2022 voor Furuno en Maxsea.

-Mérignac 19 oktober 2022-

Furuno ontving vijf “Product of Excellence”-prijzen tijdens de 2022 NMEA Awards Ceremony; sinds 1971 zijn dat al 247 NMEA-awards.

Elk jaar stemmen NMEA-leden voor de producten die zij het meest verdienen. NMEA-lidmaatschap is beperkt tot NMEA-wederverkopers, distributeurs, experts uit de industrie en geautoriseerde technici. De voortdurende vertrouwensstemmingen van de juryleden voor Furuno-producten getuigen van hun reputatie van uitmuntendheid en betrouwbaarheid bij maritieme professionals en watersporters over de hele wereld.

Furuno’s DFF3D multibeam sonar blijft indruk maken op de sportvisgemeenschap en won voor het vijfde opeenvolgende jaar de felbegeerde Product of Excellence Award voor Sounder. De DFF3D brengt visprospectie naar nieuwe diepten en hoeken, met een uitzicht van 120 graden van bakboord naar stuurboord. Dankzij de PBG-functionaliteit is het mogelijk om uw eigen bathymetrische kaarten in 3D te maken.
https://www.furuno.fr/art–DFF-3D–DFF3D.html

In de categorie Radar won Furuno’s DRS4DNXT ook voor het vijfde achtereenvolgende jaar de hoogste onderscheiding. De DRS4DNXT is een magnetronvrije Doppler-radar in een compacte 24-inch radome, met innovatieve Furuno-technologieën zoals Target Analyzer™, Fast Target Tracking en RezBoost™.
https://www.furuno.fr/art–DRS4D-NXT–DRS4D-NXT.html

Het SCX20 satellietkompas werd opnieuw erkend als het beste product in de categorie NMEA2000 Beste Sensor, de derde opeenvolgende overwinning sinds de lancering. Het unieke ontwerp met vier antennes maakt dit satellietkompas in staat om nauwkeurige cape-, pitch-, roll- en deiningsinformatie te berekenen, zelfs in de ruigste zeeën.
https://www.furuno.fr/art–IMD031520AA–SCX20.html

Furuno’s FAR2228NXTBB zette zijn reeks van drie opeenvolgende overwinningen voort door de prijs te winnen in de categorie professionele radar. Deze 600 watt magnetronloze IMO-radar is het hoogtepunt van Furuno’s decennialange innovatie, met Furuno-functies zoals automatische ruisonderdrukking (ACE), snelle doeltracking en een vertrouwde maar nieuwe gebruikersinterface.
https://www.furuno.fr/art–IMD0400703A–FAR2228NXTBB.html

In de categorie Marine Specialty behaalde Furuno’s CSH8LMK2 omnidirectionele sonar zijn tweede opeenvolgende overwinning. Mediumfrequente sonar detecteert scholen vissen en individuele vissen en geeft hun verspreiding en zeebodemomstandigheden weer in 16 kleuren, 360 graden rond het schip.
https://www.furuno.fr/lang–fr–art–CSH-8LMARK-2-85–CSH-8LMARK-2-85.html

TZ Professional van Furuno’s partner MaxSea behaalde de hoogste score in de categorie Navigatiesoftware voor zijn ongeëvenaarde combinatie van veiligheidsvoorzieningen en uitstekende prestaties. TZ Professional is compatibel met de beste bekroonde sensoren van Furuno, waardoor het niet alleen een favoriet is van NMEA-leden, maar ook van professionele zeilers over de hele wereld.
https://www.furuno.fr/art–MS-PROFESSIONAL–TZ+PROFESSIONAL.html

Ga voor meer informatie over deze bekroonde modellen en het volledige assortiment furuno-scheepselektronica naar www.furuno.fr