BENEFLEET – Sailing for Think Pink

– zaterdag 1 oktober 2022 in Breskens NL –

SCHIPPERS EN DEELNEMERS GEZOCHT!

Op 1 oktober organiseert Sailing for Think Pink een evenement ten voordele van het goede doel. Onder de mantel van BENEFLEET worden Belgische en Nederlandse schippers gezocht die bereid zijn mensen te laten inschepen voor een prettige zeiltocht in de Scheldemonding.

Deelnemers aan het evenement doen een bijdrage van minimaal 55 euro per persoon die integraal aan het goede doel wordt geschonken. Ervaring hoeven de deelnemers niet te hebben, van de schippers wordt wel een goede aanpak en veilige vaart verwacht. Deelnemende schippers krijgen van de jachthaven Breskens de ligplaats aangeboden van 1 oktober tot 8 oktober – een logisch traject in aanloop van de populaire Antwerprace! En je ontmoet er het fijne Sailing for Think Pink Team 

Meer weten en aanmelden!

Sailing for Think Pink zamelt geld in voor Think Pink.

Think Pink is dé Belgische organisatie die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. Think Pink heeft vier centrale doelstellingen: informeren en sensibiliseren, patiëntenrechten verdedigen, financieren van wetenschappelijk onderzoek en ondersteunen van zorg- en nazorgprojecten. 

Omdat we allemaal mensen kennen die de strijd aangaan, overwonnen of verloren hebben tegen (borst)kanker, ligt Think Pink ons nauw aan het hart.

Vrij doneren kan altijd. Met een simpele klik op het logo van Think Pink kom je op onze actiepagina terecht. En goed om weten: voor elke gift boven 50€ krijg je een fiscaal attest.