Nieuwe vertegenwoordiging Gill zeilkleding

Technische zeilkledingmerk Gill wordt voortaan vertegenwoordigd door de gespecialiseerde watersportgroothandel More Marine.

Gill is zeer sterk in hoogwaardige zeilkleding met een perfecte pasvorm alsook een mooie casual range. Het merk is favoriet bij zowel toer- als wedstrijdzeiler en wordt dan ook veel verkocht bij de Nederlandse watersportwinkels.

De afgelopen 25 jaar heeft Frans Dingerdis met het bedrijf Gill Benelux, Gill met succes uitgebouwd tot een gerenommeerd merk in de Benelux markt en nu werd het tijd om het merk over te dragen.

More Marine is kritisch op de merken die zij voeren maar een hoogwaardig merk als Gill is natuurlijk van harte welkom aldus Jan-Pieter Botman van More Marine. Het merk is een mooie toevoeging aan het assortiment van sterke merken. Voor winkels is het fijn om een wat groter  assortiment te hebben bij 1 partij maar het blijft belangrijk om niet te breed te worden en het specialisme te houden.

Gill wordt vertegenwoordigd in de vorm van een agentschap. De voorraad ligt dus geheel bij Gill in Engeland en zendingen komen ook daar vandaan.

Voor Gill was More Marine een duidelijke keuze;  de kennis en passie voor zeilen passen perfect bij het merk. Het is essentieel dat de vertegenwoordiging ervaring op het water heeft en weet wat belangrijk is voor de watersporter.

Meer informatie is te vinden op www.moremarine.nl