Pearl Yachts vertegenwoordigt in Benelux door SALT Yachting

Sinds april 2022 heeft Salt Yachting het agentschap verworven voor Pearl Yachts in de Benelux. Opgericht in 1998 met als doel het ontwerpen van een reeks luxe motorjachten met volumineuze interieurs, gecombineerd met een rijk en uitmuntend design, is Pearl Yachts nu een van de meest vooraanstaande scheepswerven van het Verenigd Koninkrijk.

Elk Pearl motorjacht is ontworpen en gebouwd volgens uitzonderlijk hoge normen met behulp van hoogwaardige materialen en ervaren vakmensen.
De vloot van Pearl bestaat uit de Pearl 62, de Pearl 72, de Pearl 80 en het vlaggenschip de Pearl 95. De werf heeft met alle modellen diverse belangrijke prijzen binnen gehaald.
Alle nieuw gelanceerde Pearl Yachts vallen onder een uniek, uitgebreid garantieprogramma van vijf jaar.

Pearl motorjachten hebben een voorsprong op de Flybridge-markt door het Britse ontwerp duo Kelly Hoppen CBE en Dixon Yacht Design. Terwijl Kelly’s studio ervoor zorgt dat klanten blijven terugkomen door met elk model opwindende nieuwe thema’s te lanceren, heeft het
team van Bill Dixon de ervaring om zeewaardige, elegante jachten te ontwikkelen die er altijd in slagen om iets extra’s te bieden, een verademing in een markt.
Pearl Yachts onderscheid zich als de boutique jachtbouwer van vandaag, met een zorgvuldig
gecontroleerde productie van kleine volumes, met optimale aandacht voor detail en een zeer nauwe relatie met hun eigenaren.

Kijk voor meer informatie op www.saltyachting.nl
SALT Yachting, Veerdam 3, 4484 NV Kortgene
+31 6 207 133 50
info@saltyachting.nl
Foto: Pearl 62