JEANNEAU & PRESTIGE Days 3 & 4 oktober 2020

JEANNEAU & PRESTIGE Days 3 & 4 oktober 2020

Locatie: Royal North Sea Yacht Club, Montgomerkaai 1
Openingsuren: 10u ->18u

(Ingezonden Mededeling) – Na een moeilijke start hebben we toch ten volle kunnen genieten van een prachtige zomer en zelfs nazomer vol zon en wind. Het wordt nu stilaan tijd om volgend vaarseizoen voor te bereiden.  Zoals jaarlijks organiseren wij tijdens het weekend van 3 & 4 oktober ons Opendeur Weekend in de jachthaven van de Royal North Sea Yacht Club in het Montgomerydok te Oostende.  De nodige COVID-19 maatregelen worden genomen, zodat u veilig de boten uit ons gamma kan bezoeken.

Hier hebtt u een uitgebreide keuze om zeil- en motoryachten en motorboten te bezichtigen.  Alle boten zullen aangemeerd zijn aan de pontons van de RNSYC.

Wat de zeiljachten aangaat, zult u de Sun Odyssey 349, 389, 410 en 440 kunnen bezichtigen.

Volgende motorbotenboten en motoryachten hebben we tentoon:
Cap Camarat 6.5 WA, 7.5 WA, 7.5 CC, 9.0 WA
Merry Fisher 695, 895 en 1095
NC: NC 37
LEADER: Leader 36

U kunt dan ook alle verdere informatie en prijsopgave ontvangen in de Feestzaal van de RNSYC met een hapje en een drankje.

Wij kunnen u er ook meer informatie bezorgen over de modellen die JEANNEAU in 2020-2021 zal lanceren:
JEANNEAU YACHT 60
PRESTIGE NEW 420 S
PRESTIGE 690 F-Line
PRESTIGE X 70
Merry Fisher 605 série 2
Merry Fisher 795 série 2
Cap Camarat 10.5 WA série 2
Cap Camarat 12.5 WA

De Openingsuren zijn van 10-18 uur.

Welkom aan boord!

PS: Aangezien er werkzaamheden zijn aan de Montgomerykaai, en er niet mag geparkeerd worden langs aan de Yachtclub, raden wij u aan om te parkeren in de ondergrondse parkings onder de Visserskaai of in de ondergrondse parking ‘Zeedijk’ in de Capucijnenstraat.  Er kan ook geparkeerd worden aan het station van Oostende aan € 3 per dag.   Een ander alternatief is om uw wagen te parkeren op het Sluizenplein en naar de RNSYC te varen met de overzet.  (gratis maar mondmasker verplicht),  met zeer mooi weer kan er wel veel wachttijd zijn voor de overzet.