Lange afstands zeilwagenwedstrijd Krabrally

Voor het eerst wordt de bekende internationale zeilwagenwedstrijd “Krabrally” 2 dagen na elkaar georganiseerd.  Deze wedstrijd wordt georganiseerd door zeilwagenclub De Krab. De Rally is een lange-afstandswedstrijd tegen de klok tussen Koksijde en Duinkerke van om en bij 30 kilometer. Datum 28 en 29 maart 2020.

Daarnaast staan er stages elementair brevet zeilwagenrijden op het programma bij de Royal Sand Yacht Club van De Panne. Jaarlijks organiseertde RSYC een aantal stages om beginners op te leiden voor het Elementair Brevet zeilwagenrijden. Nieuwe leden krijgen de eerste stagereeks van 5 dagen gratis.  Data zijn terug te vinden op de website van de club.

 De clubwerking in het nieuwe zeilwagencentrum van De Panne is in volle opstart.  De installatie voor de berging van de wagens is al in gebruik genomen.

Meer informatie: http://www.zcdekrab.be/