Stem nu ook voor de “Mirabaud Sailing Video Award 2019”

Wat zijn de indrukwekkendste zeilvideo’s  die dit jaar geproduceerd zijn? De Mirabaud Sailing Video Award is gecreëerd om de beste filmmakers, cameramannen en producenten extra aandacht te geven. Het publiek wordt uitgenodigd om online te stemmen tot 18 november 2019.

De beste zeilvideo’s die dit jaar geproduceerd zijn kan u nu online ontdekken en meteen kan u stemmen voor de de bijdrage die uw voorkeur wegdraagt. 34 filmmakers of videoproducenten verspreid over 10 landen hebben dit jaar een video ingediend. De Mirabaud Sailing Video Award staat open voor professionele regisseurs, editors of cameramannen, evenals professionele zeilers die video’s maken tijdens internationale wedstrijden.

 Dit jaar zijn indrukwekkende video’s van de IMOCA-klasse, de Ultime super-multihulls, Sail GP, Olympische klassen of de Golden Globe Race ingediend. Sommige prestigieuze zeilers zoals Franck Cammas, Sam Davies, Jérémie Beyou of Armel Le Cléac’h zijn de hoofdpersonen  in enkele van de ingediende video’s.

 De winnaars van de Mirabaud Sailing Video Award worden gevierd tijdens een officiële prijsuitreiking op 25 november in Bilbao (Spanje), tijdens de gala-avond van het Yacht Racing Forum. De hoofdprijs wordt bepaald door de zes leden van de internationale jury.  De publieksprijs is gebaseerd op het aantal stemmen op de website, tussen 25 oktober en 18 november.

Breng hier uw stem uit!

Afbeelding: Still uit video ‘Feel Traditional Sailing’.