Top 10 voor Eline Verstraelen Youth Sailing World Championships, Polen

In het Poolse Gdynia is Eline Verstraelen uit Kapellen vandaag als 8ste geëindigd op de Youth Sailing World Championships. Met 46 ander zeilsters kwam onze vice-Europees kampioene in actie in de Laser Radial klasse. Eline behaalde 79 punten. Foto: Szymon Sikora / World Sailing

Bij de Laser Radial Men nam Jef Hinnekint het op tegen 56 zeilers, Jef eindigt op de 44ste plaats met 281 punten.

Lucas Claeyssens en Anne VandenBerghe verschenen in de Nacra 15 aan de start, met 118 punten eindigen zij op de 11de plaats.

De Youth Sailing World Championships zijn één van de belangrijkste jeugd zeilwedstrijden en worden ieder jaar georganiseerd door World Sailing om de jeugdparticipatie op het hoogste niveau te bevorderen.

Resultaten van het Youth Sailing World Championships