Canopeasy-systeem op Boarncruiser 1250 Elegance

De Elegance 1250 van Boarnstream wordt uitgerust met het nieuwe Canopeasy-systeem. Daarmee wordt de ruime kuip volledig afgesloten met een tent die op een speciale en eenvoudige manier opgeborgen kan worden in de geïntegreerde bergruimte in de opbouw. Gedoe met stangen, ritsen en drukknopen is verleden tijd.
Op 2 & 3 maart 2018 wordt deze nieuwe Boarncruiser 1250 Elegance met dit nieuwe innovatieve Canopeasy-systeem geïntroduceerd op de jachtwerf in Jirnsum.

Met de afmetingen 12.50 x 4.36 m is de grootst mogelijke ruimte gecreëerd wat op een schip met deze lengte haalbaar is. De 1250 heeft zowel op salon- als lowerdeck luxe afgewerkte, royale ruimten voor comfortabel wonen en cruisen. Op salondeck niveau vindt u brede gangboorden, een centraal geplaatste bank met grote tafel in de kuip en toegang tot de enorme bergruimte onder de kuipvloer.

De pui achterop kan dankzij 4 scharnierende elementen volledig open gezet worden.  Hierdoor vormen achterdek en salon één open geheel.  Het salongedeelte bestaat uit een uitgebreide pantry in een hoekopstelling met het binnen/buiten gevoel, een royale stuurstoel aan SB en een twee-persoons navigatie-zit aan BB. Op lowerdeck niveau zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer met separate douche en ingebouwde was-/droogcombinatie.

Vormgeving en vaargedrag
Bij de Elegance 1250 staan het vaargedrag en volume hoog in het vaandel. Wij werken intensief met de hoogste kwaliteit. De steilsteven boeg is gecombineerd met een rank én diep voorschip uitlopend in multiknik met een mooie volle tumblehome. Deze unieke vormgeving resulteert in een nog fijner (soepeler en rustiger) vaargedrag. Ook wordt er veel nadruk gelegd op extreme goede geluidsisolatie. Het schip wordt standaard uitgerust met een 1 x 150 PK motor.

Technische specificatie:
Lengte: 12.50 m
Breedte: 4.36 m
Diepgang: 1.10 m
Doorvaarhoogte: 2.85 m
Slaapplaatsen: 4 + 1
Dieseltank: 800 l
Watertank: 600 l
Fecaliëntank: 250 l
CE categorie: B
Materiaal: staal
Type romp: multiknikspant
Standaard motor: 1 x 150 PK Volvo
Standaardprijs: € 418.267,– incl. 21% BTW

boarn1250_02_lr

boarn1250_03_lr