Nieuwe editie Bootmagazine nr. 52 nu in de krantenwinkel

De nieuwe editie van Bootmagazine ligt nu in de kranten winkel en de abonnees krijgen het deze week nog in de bus.

In ons nr. 52 van januari – februari 2018 leest u meer over de nieuwe AC75, de foiling monohull waarmee de volgende editie van de America’s Cup wordt beslist, een interview met Bruno Dubois, de teamdirecteur van Dongfeng Race Team in de Volvo Ocean Race.

Ook aandacht voor toervaren: kanaal van de Marne naar de Rijn. Tien (10) vriendinnen besluiten om een boottocht naar Straatsburg te maken als voorbereiding op hun deelname aan de 1.000 km van ‘Kom op tegen Kanker’. Duidelijk wordt  dat toervaren een activiteit is die niet alleen mooie en spannende momenten oplevert, maar ook kan zorgen voor een warme vriendschappelijke verbondenheid.

Verslag van en schitterende zeilvakantie in Zweden, een verkenning van de scheren van Stockholm.

Onder de titel “Een reddingsvest voor vluchtelingen” vindt u een reportage over een solidariteitswandeling met de aangespoelde vluchtelingen op het eiland Lesbos.

Hieronder de inhoudspagina van Bootmagazine nr. 52 – januari / februari 2018.
Te koop in de krantenwinkel voor slechts € 2,70.

boot-52_inhoud_pg3_560p