PROboot 30, om het hele jaar te varen

De PROboot is een robuust, tijdloos gelijnd schip met een prachtige rompvorm die berekend is op nagenoeg alle weersomstandigheden van ons noordelijke klimaat. Het schip is geschikt om het hele jaar gerieflijk te kunnen varen. Hij wordt op de Hiswa gepresenteerd door Jansma Jacht en is in opdracht van dit bedrijf in Engeland geproduceerd.  

De PROboot is leverbaar in twee modellen, de PROboot 30 en 36. De modellen zijn veelzijdig inzetbaar, zeer geschikt voor binnen, kustwateren- en open zee, en wat ons betreft een absolute “economische” CE-B gecertificeerde alleskunner.
Beide types hebben een douche, toilet en 4 slaapplaatsen. De kombuis is gesitueerd in de salon en uitgerust met een koelkast en oven/fornuis welke naar wens leverbaar zijn op alcohol of gas.
Vanuit de stuurhut kunt u de zelflozende cockpit betreden door de openslaande salondeuren. De cockpit kan naar wens ingedeeld worden voor het zeevissen of in de comfortabele lounge versie.

Om een goede prijs/kwaliteit en service te waarborgen zijn alle installaties en motoren van Nederlandse makelij. De modellen zijn standaard uitgerust met een 80 pk. Vetus diesel met schroefas aandrijving en optioneel leverbaar met een 250 pk. van hetzelfde merk. Door middel van een robuuste roerhak is de propeller optimaal beschermd.

PROboot 30:
– Lengte over alles: 9.50  meter  (inclusief zwemplatform)
– Breedte, maximaal: 2,99  meter
– Diepgang: 0,95 meter max.
– Hutten: 2/3
– Slaapplaatsen: 5
– Gewicht: circa 4.300 kg.
– Brandstoftank: 220 liter
– Watertank: 180 liter
– Vuilwatertank: 61 liter
– CE: B, 6 personen
– Motorisering standaard: 80 pk. Vetus Diesel, maximaal 11 knopen, kruissnelheid 9
– Motorisering optioneel: 250 pk. Vetus Diesel, maximaal 21 knopen, kruissnelheid 18 *
– Leverbaar vanaf € 169.000 incl. 21% btw

www.jansmajacht.nl.