Volg Volvo Ocean Race op de voet via iOs of Android app

VOR_SmartphoneEen nieuwe mobile app, zowel voor iOS als voor Andrid, laat toe om de Volvo Ocean Race op de voet te volgen.

De app kan nu reeds gedownload worden via respectievelijke de App Store of Google Play, afhankelijk van uw besturingssysteem.Tal van mogelijkheden laten toe om de race op het water zeer nauwgezet te volgen. Daarnaast zal een exclusief digitaal kaaal, Life at the Extreme TV, het gebeuren live streamen vanuit het hoofdkwartier in Alicante en de 10 andere gasthavens over de wereld. Ook worden de beste video’s uit de wedstrijd  via dit digitaal kanaal uitgezonden.

Liefhebbers kunnen via een ingebouwde tracker de vooruitgang van de vloot heel precies volgen, om de 10 seconden is er een update van de posities tijdens de live verslaggeving. Zo zal men niets moeten missen van deze 9 maand durende en 38.739 zeemijl lange zeilmarathon.

Alerts waaronder ‘Breaking News’, ‘Live Eevents’ en ‘Position Reports’ zullen de fans verwittigen via e-mail of SMS bij elke bepalend racegebeuren of incident.

Gedetailleerde informatie over de teams en de route en een selectie van verhalen over het leven aan boord maken dat het publiek werkelijk kan meeleven met de wedstrijd.

U kan via de app nu reeds de voorbereidingen in Alicante volgen en de in-port race op 4 oktober, evenals de start een week later.

De teams zullen vier oceanen overwinnen en vijf continenten doorkruisen in hun strijd om de Volvo Ocean Race te winnen, het langste sportevenement op aarde om. Aankomst is voorzien in juni 2015 in Gothenburg, Zweden.

Klik hier om de Volvo Ocean Race app voor iOS te downloaden

Klik hier om de Volvo Ocean Race app voor Android te downloaden