‘Tooluka’ naar IJsland en Faeröer

Het Nederlandse zeil-charterjacht Tooluka staat, met zeezeilster Eef Willems aan het roer, al 13 jaar garant voor indrukwekkende expedities op de hoge breedtes van onze planeet. In 2016 zal Tooluka beginnen met een aantal ontdekkingstochten rond IJsland. Daarna vaart ze via de Faeröer Eilanden en Schotland langzaam richting Nederland.

Kleinschalige vaarvakanties in ruige natuur, gecombineerd met wandelen en kanovaren, zijn haar specialiteit.

Met maximaal 4 gasten (en 2 bemanningsleden) is maatwerk vanzelfsprekend. Een ontspannen vakantie met simpelweg genieten van het leven aan boord en de omgeving, of een leerschool …, misschien voor eens op eigen kiel?

Er is volop gelegenheid te putten uit Eef’s grote kennis en ervaring in het bevaren van deze extreme gebieden. De reizen kunnen een extra dimensie krijgen door zelf aan de slag te gaan met kaart, kompas, radar, echolood en sextant.

Kortom, voor elk wat wils. Houdt u van varen, van avontuur en uitdaging? Sluit dan aan bij een van deze onvergetelijke reizen. Zeilervaring is niet noodzakelijk.

Eef Willems vaart inmiddels 35 jaar in de beroepszeilvaart, waarvan ruim 20 in het ijs. Daarnaast is ze als docent Zeevaartkunde en Astronomische Navigatie verbonden aan de Enkhuizer Zeevaartschool.

Meer informatie? Kijk op www.tooluka.nl