Apreamare 38 New Comfort

Het nieuwste model van de bekende Italiaanse werf Apreamare Spa, de Apreamare 38 New Comfort, zal worden voorgesteld de BOOT 2016 gehouden in Düsseldorf 23-31 januari 2016 door De Vaart Yachting, exclusieve dealers van Apreamare jachten voor Nederland, België en Duitsland.

De Apreamare 38 New Comfort is een van de meest succesvolle Apreamare modellen van de afgelopen jaren. Het  Apreamare ontwerp is geïnspireerd op de oude ‘Gozzo’ stijl vissersboten uit de regio Sorrento.
De  Apreamare 38 kan ingezet worden als daycruiser evenals voor  kort of langer verblijf aan boord, zowel op zee als op de binnenwateren.

Bij de nieuwe lay-out staat een grotere leefbaarheid voorop en benedendeks is alles gericht op  nog meer comfort. Het belangrijkste punt blijft de verfijnde relatie tussen interieur en exterieur.

Met veel extra ramen en een hoogglans mahonie afwerking, baadt de Apreamare 38 New Comfort in een luxueuze en luchtige sfeer. De nieuwe dek lay-out biedt nu betere zitplaatsen en extra opbergmogelijkheden.

De Apreamare 38 New Comfort is een elegante en praktische klassieker in Apreamare stijl met een topsnelheid van om en bij de 28 knopen.

Belangrijkste kenmerken van de Apreamare 38 New Comfort*

– Hoogglans mahoniehouten interieur

– Grote deur naar de voorcabine

– Hard top met schuifraam evenals twee vaste ramen voor de stuurpositie

– Extra venster in salondak zorgt voor extra licht.

– Grote ramen in de romp bieden zeezicht op zitbank-niveau in de salon

– Jaloezieën door heel de boot

– Ontwaseming voor de voorruit

– Luxe stuurstoel met extra comfort

– Extra opslagruimte op achtersteven onder de bank
Technische gegevens*

Lengte over alles: 11.29 m

Breedte: 3,45 m

Diepgang: 1,00 m

Ong. Gewicht: 8,000 kg

Watertank: 230 liter

Brandstoftank: 750 liter

Motor: 2x Volvo Penta D4-300 HP

* Alle specificaties en capaciteiten zijn voorlopig en bij benadering, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Importeur: De Vaart Yachting, Lelystad, Nederland.