Mercury Days 2015 op 12 & 13 september

MercuryDays2015Na het succes van de afgelopen jaren staat het event Mercury Days 2015 opnieuw op het programma. De Mercury Days worden gehouden op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 in Tolkamer (bij Lobith, Nederland). Dat is op 200 km van Antwerpen.
Het doel blijft gelijk, zoveel mogelijk mensen de watersport laten beleven en ervaren door hen de mogelijkheid te geven om in een ontspannen atmosfeer te varen met veel verschillende type boten die zijn uitgerust met Mercury motoren. De Mercury Days zijn een familie-evenement met activiteiten aan en op het water. Een ideale gelegenheid om boten te testen of gewoon lekker te genieten van een hapje en een drankje.

Om de Mercury Days 2015 te bezoeken kunt u zich inschrijven op de website www.mercurydays.com. Alle geregistreerden die tijdens de trekking aanwezig zijn, maken op beide dagen direct kans om een Mercury F6MH buitenboordmotor te winnen, ter waarde van € 1.573,– (verkoopprijs, incl. btw).

Na registratie ontvangt u uw gratis persoonlijke entreeticket via e-mail, die u toegang geeft tot het Mercury Days event.

Het evenement is niet alleen de  gelegenheid om kennis te maken met de Mercury producten, maar ook om in contact te komen met gelijkgestemden, om ervaringen uit te wisselen. Er worden tevens workshops georganiseerd met het thema Mercury.

De locatie is goed bereikbaarheid voor de Belgische, Nederlandse en Duitse bezoekers en de grote haven met snelvaarzone zorgt ervoor dat alle bezoekers de kans krijgen om watersport zelf te beleven.

LET OP: Er worden maximaal 3000 entreetickets verstrekt. Er worden niet meer entreetickets uitgegeven.