Bootmagazine met vernieuwde tablet editie

CoverBoot40_TabletEerder deze week publiceerde Bootmagazine een vernieuwde tablet editie, beschikbaar zowel voor iOs als voor Android. Deze uitgave kreeg een aparte vormgeving mee in functie van het leescomfort op tablets. De nieuwe publicatie werd zeer aantrekkelijk geprijsd en kost slechts 1,99 euro. Die prijs geldt zowel voor de iPad als de  Android versie.

Op basis van de ervaring van de redactie met het tablet gebruik en geïnspireerd door bekroonde buitenlandse tablet magazines werd geopteerd voor een horizontaal geïnspireerde lay-out. De pagina’s werden opgebouwd  om op een  10 inch scherm leesbaar te zijn zonder inzoomen. Elk scherm omvat een volledige pagina. Bij de uitwekring van de artikels werd hiermee rekening gehouden.

De tablet editie telt dan, ook meer pagina’s dan de gedrukte versie en werd verder verrijkt met extra beeldmateriaal dat door de schermresolutie waarover de huidige tablets beschikken, aan kracht en schoonheid wint.

Bij de 1-op-1 weergave van een gedrukte editie van een magazine op tablet wordt de lezer gedwongen om te swipen en veelvuldig in- en uit te zoomen. Bij de nieuwe opmaak van Bootmagazine wordt daar komaf mee gemaakt en staat het leescomfort voorop.

Voor de digitale versie voor iPad en Android toestellen maakt Bootmagazine gebruik van de app Bruna Tablisto. Als je een tablet hebt dan kun je deze app gratis installeren.
Voor iPad is dat via AppStore, voor Android is dat via PlayStore. Heb je de app eenmaal geïnstalleerd dan kun je een gratis account aanmaken, en vervolgens in de kiosk kijken naar uitgaven die je zou willen lezen (tijdschriften, ebooks, kranten, vakbladen). Sommige zijn gratis, andere zijn betaald.

De uitgave van Bootmagazine kost voor volledige editie slechts € 1,99.

Kiosk Bruna-Tablisto