Geslaagde Mercury Days 20014

In het Nederlandse Aalsmeer werden op 12 en 13 april jl. de  3e editie van de Mercury Days georganiseerd. In samenwerking met, en op locatie van Kempers Watersport aan de Westeinder Plassen in Aalsmeer (bij Leimuiden).  Het accent van de Mercury Days lag dit jaar vooral op het proefvaren met boten en kennismaken met de watersport in de breedste zin van het woord.

Twee succesvolle watersportdagen. Honderden bezoekers hebben een grandioze dag beleefd. Er waren ruim 30 boten uitgerust met Mercury buitenboordmotoren, Mercury Mercruiser -of Mercury Diesel binnenboordmotoren. Ook de aanwezige klassieke motoren en boten hadden veel bekijks. Voor de kinderen waren er activiteiten als springkussen, stand-up-paddling en fly-board demonstraties. Spectaculair waren de verschillende powerboats, met motoren tot 800 pk.

Entree en activiteiten waren voor alle bezoekers gratis. Een ideale dag om gelijkgezinden te treffen, ervaringen uit te wisselen, informatie te verzamelen, boten te testen of gewoon te genieten. Een ontspannende dag met de Mercury familie.

 Mercury Days 2014 Official after movie