Aluminium visboot te koop bij opbod voor het goede doel

Tijdens de hengelsport en botenbeurs in de jaarbeurs in Utrecht gehouden op vrijdag 8 t/m zondag 10 november wordt op de stand van Boatingworld Beekman Watersport/The Fishing Dutchmen een compleet ingerichte aluminium Smartliner visboot met Mercury motor en Pega trailer per opbod geveild voor het goede doel: Stichting Opkikker.

Het ontwerp van deze visboot is een samenwerking tussen Beekman Watersport uit Goes en het visblad Beet. Tal van sponsors zoals Beekman Watersport, Mercury Marine, Pega boottrailers, Raymarine, MDSI en nog vele anderen werkten belangeloos mee om deze boot uit te rusten en daarnaast een aantrekkelijk assortiment hengelsportmaterialen toe te voegen. Deze compleet uitgeruste aluminium Smartliner boot heeft een waarde van ruim 19.000,- euro.

 

Biedingen kunnen van te voren ook aangemeld worden via Hein_Hoogduin@hotmail.com, penningmeester van The Fishing Dutchmen (en ook te volgen via Marktplaats op “aluminium visboot Smartliner 170 voor Stichting Opkikker”)tot zondagmiddag 10 november 12.00 uur. Dan sluit de bieding en wordt de boot aan de hoogste bieder verkocht tijdens de beurs in Utrecht en eventueel overhandigd. Het opgebrachte bedrag wordt daarna geschonken aan Stichting Opkikker.

Hengelsport- en Botenbeurs

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 8 november t/m zondag 10 november

Openingstijden: dagelijks 10-17 uur