Saffier met nieuwe 8m Cabin Royale

Saffierjachts is een van de toonaangevende jachtbouwers in het daysailersegment in Europa zal dit jaar deelnemen aan de Hiswa te water 2013 met 3 modellen waaronder de geheel nieuwe Saffier Sc 8m Cabin Royale.

De Saffier Sc 8m Cabin Royale is de nieuwe Klassieker. De combinatie van een onbegrensd vaargebied, een ruime ergonomische kuip, heel veel binnenruimte en het gevoel dat je een bent met water en wind maken deze nieuwe Saffier tot een van de beste ontwerpen van 2013.( De Saffier Sc 8m Cabin is leverbaar vanaf € 69.900,–)

Deze 8 m Lang zeiljacht combineert alles in een en kan met recht een van de meest veelzijdige 8 m zeiljachten genoemd worden. Door de loden bulpkiel heeft de Sc 8 een enorm oprichtend moment die in combinatie met de diepe en goed beschutte kuip perfecte zeewaardige eigenschappen biedt.
De diepgang van slecht 1.03 meter laat het toe dat de Saffier Sc 8 m Cabin ook op de Friese meren prima uit de voeten kan.Het interieur is voorzien van 4 slaapplaatsen, toilet, koelkast, kooktoestel, opbergkasten en kachel. De Saffier sC 8M is zeer makkelijk alleen te zeilen, alles is vanuit stuurmanpositie bedienbaar. Tel daarbij de prachtige klassieke lijnen boven water in combinatie met een modern onderwaterschip en deklayout en de nieuwe klassieker is geboren.

Saffier Sc 10m

De Saffier Sc 10m biedt een combinatie van moderne styling met klassieke lijnen die haar tot de absolute eye catcher maakt (De Saffier Sc 10m is leverbaar vanaf: € 112.500,-).

De Saffier sc 10m combineert gratie en stijl met een moderne dekuitrusting en een modern onderwaterschip, kiel en roer en onderscheidt zich door haar ruime, ergonomische kuip in combinatie met de grote ruimte benedendeks. Door haar diepgang van 1.13m kunt u overal zeilen en met een breedte van 2.50 en een gewicht van 2 ton kan zij prima getrailerd worden. Doordat alle lijnen naar de winch consols in de kuip geleid worden is zij door een persoon te bedienen.

Saffier Se 26 ft daysailer

Deze daysailer die in 2009 de award “European Yacht of the year 2009” mocht ontvangen wordt nu uitgebracht in een wel heel verfijnde versie waarbij mast, giek en stuurwiel in carbon zijn uitgevoerd gecombineerd met een zwarte romp (De Saffier Se 26 ft daysailer – Carbon is leverbaar vanaf: € 65.000,-).

Wat opvalt aan de Saffier Se 26 is de grote kuip die plaats bied voor 8 personen in combinatie met het stuurwiel. Doordat alle lijnen naar de winchconsol zijn gebracht kan de Saffier Se 26 met veel gemak door een persoon bedient worden.