Officiële Catalogus Cap °Okaz gerealiseerd door uitgevers Bootmagazine

De officiële catalogus van Cap Okaz 2012 wordt gerealiseerd door de uitgevers van Bootmagazine. Deze catalogus bevat de volledige lijst van alle deelnemers en deelnemende boten, samen met het grondplan en details van de ligging van de boten aan de steigers. Het is meteen de enige en meest praktische gids met alle nuttige en noodzakelijk informatie voor de beursbezoekers.

Het parallelle evenement “Verrassend maritiem Nieuwpoort” verzorgd een bus-aan-bus krantje dat niets met de organisatie van de watersportbeurs Cap °Okaz te maken heeft.

Exposanten uit de watersportsector mogen zich dan ook niet laten misleiden, een groot publieksmedium is wat anders dan een gespecialiseerde publicatie. De catalogus van Cap °Okaz wordt de bezoekers ter hand gesteld bij de inkom van de beurs.

De oplage bedraagt 8.500 exemplaren. Vorige jaar werden om en bij de 15.000 bezoekers genoteerd tijdens de drie dagen durende beurs.

Deelnemers aan Cap °Okaz worden benaderd om deel te nemen aan het krantje van “Verrassend Maritiem Nieuwpoort”. Dat moet kunnen natuurlijk. Maar Suzy Secuianu Mertens van Indumar, trouw exposant op Cap °Okaz , heeft toch zo haar bedenkingen. ,,Door de betiteling van uw mail en de gehanteerde verkoopstechniek, moet ik bekennen dat ik door u op een verkeerd been gezet werd om te adverteren in een medium dat voor mij commercieel niet relevant is. De catalogus voor Cap okaz is dit wel…” Einde citaat.

De catalogus van Cap °Okaz, gerealiseerd door Bootmagazine in opdracht van de organisatoren van Cap Okaz, biedt u de beste garantie op een geslaagde beursdeelname.

Cap °Okaz praktisch:

Data en openingsuren – editie 2012

■ Vrijdag 19 OKtober: Van 14u00 tot 19u00.

■ Zaterdag 20 Oktober: Van 10u00 TOT 19u00.

■ Zondag 21 Oktober: Van 10u00 TOT 17u00.

Toegangsprijs : 5,00 € P.P.

Gratis voor kinderen onder de 12 jaar en voor alle VVW leden in bezit van hun lidkaart.