Linssen Yachts sponsort drie goede doelen in jubileumjaar 2024

– Maasbracht 3 juni 2024 –

Linssen Yachts, marktleider in Europa op het gebied van stalen waterverplaatsers, heeft eind 2023 de start van hun 75-jarig jubileumjaar 2024 aangekondigd met de introductie van de “75 Editions” jubileumjachten. Gelijktijdig is gestart met een donatiecampagne voor drie geselecteerde goede doelen:

  • Maas Cleanup, een lokale spin-off van de World Cleanup organisatie die zich inzet voor het verwijderen van afval en vervuiling uit de Maasrivier en haar oevers.
  • Actie Pepernoot (Stichting Kinderhulp) strekt zich uit om kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen een onvergetelijke Sinterklaaservaring te bieden. 
  • Water voor Toubacouta is een organisatie, opgezet door onze partner Aqua Libra, die zich ter plekke inzet voor de toegang tot schoon drinkwater in afgelegen gebieden van Toubacouta.

Linssen trapte de campagne af met € 750 per goed doel en zal in de loop van 2024 voor elk verkocht “75 Editions” jacht € 75 aan de goede doelen bijdragen. Linssen heeft ook zijn partners, leveranciers en klanten aangemoedigd om bij te dragen aan deze nobele inspanning. Velen van hen hebben inmiddels hun steentje bijgedragen, waardoor de teller voor de drie goede doelen gezamenlijk tot nu toe op bijna € 11.000 staat.

“Het is een grote eer om ons 75-jarig bestaan te vieren met deze speciale editie jachten en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de samenleving,” zegt Yvonne Linssen, commercieel directeur bij Linssen Yachts. “We hopen dat onze bijdrage een verschil kan maken voor deze goede doelen en we nodigen iedereen uit om, hoe groot of klein ook, mee te doen en te steunen.”

Linssen Yachts nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit nobele initiatief en hun steentje bij te dragen aan de ondersteuning van deze goede doelen. Samen kunnen we een blijvende impact maken en het jubileumjaar van Linssen Yachts onvergetelijk maken door anderen te helpen die het nodig hebben. Ga hiervoor naar www.linssenyachts.com/75.

De totale opbrengst per goed doel zal tijdens de Linssen Yachts Boatshow in november 2024 bekend gemaakt worden.