Contest Yachts Open Dag

  • zaterdag 6 april 2024 – Medemblik

Werfbezoek Werfrondleidingen – bezichtigingen

Contest Yachts, gerenommeerde jachtbouwers van volledig door Lloyd’s Register gecertificeerde luxe ‘performance bluewater cruisers’ uit Medemblik, kondigt met plezier de jaarlijkse Open Dag van de werf aan die plaatsvindt op zaterdag 6 april aanstaande. Een evenement waarbij iedereen welkom is.  

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om diverse jachten uit de Contest range zowel in het water als op de werf te bezichtigen. Een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen bij het bouwproces; vanaf het begin van de composietconstructie via de afbouw tot aan de uiteindelijke oplevering. Inclusief  demonstraties van het vacuum-infusieproces. 

Tijdens de Open Dag wordt uitleg gegeven door het team over ontwerp, bouw en oplevering en er zijn belangrijke toeleveranciers aanwezig om hun producten, apparatuur en systemen te exposeren en toe te lichten. Het evenement biedt tevens de mogelijkheid om de nieuwe, door judel vrolijk & co en Wetzels Brown Partners ontworpen Contest 63CS in productie te bekijken, evenals diverse andere modellen, waaronder de Contest 49CS, 50CS en 55CS.

Zowel op het water als in de hallen van de werf zal tevens een interessant aanbod vijfsterren brokerage jachten van diverse merken te bezichtigen zijn.

Arjen Conijn, CEO van Contest Yachts, zegt het volgende over de Open Dag: “We bouwen al sinds de jaren zestig luxe jachten, dus we weten wat er nodig is om een ​​kleine ruimte te transformeren naar een wereld van mogelijkheden. Het draait allemaal om “building dreams together” en we kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen”.

Meer informatie over de Open Dag is te vinden op de website:  Contest Yachts Events