Nomad, nieuwe reeks ribs van Zodiac

Deze nieuwe Nomad-serie van Zodiac, met aluminium romp en dek, is ontworpen om aan een meerdere behoeften te voldoen en kan gebruikt worden als kleine recreatieboot, als tender voor een jacht of catamaran of als transportmiddel.

VDe nieuwe serie bestaat in verschillende maten van 2,7 tot 3,9 m en met een 100% aluminium romp en dubbele bodem. Daardoor zijn de Nomads licht en robuust. Zij zijn verkrijgbaar in neopreen en PVC met een aantal geïntegreerde waterdichte opbergvakken. Er is ook een zitbank + console kit verkrijgbaar voor meer comfort en een aangenamere rit. Deze modellen zijn ook ontworpen om een accu, en dus een elektrische motor, in te bouwen.

Zodiac kijkt terug op een respectabele geschiedenis, hun eerste opblaasboot werd in 1896 ontworpen en lag aan de basis van heel wat avonturen. In de loop der jaren heeft Zodiac tal van modellen ontwikkeld, aangepast aan diverse gebruiksdoeleinden. Velen zullen zich het legendarische geel-blauwe logo herinneren.

Z Nautic verenigt vandaag drie complementaire merken: het referentiemerk ZODIAC, het merk Bombard met kwaliteit tegen de beste prijs en het professionele en militaire merk AKA Marine.