Linssen Yachts en Raymarine verlengen jarenlange samenwerking voor een periode van vijf jaar

– Maasbracht 8 februari 2023 –

Harrold van Asselt namens Raymarine Benelux, en Grégoire Outters (Managing Director Raymarine UK) en Andy King (Vice President of Sales at Raymarine UK) tekenden samen met Jac Linsen en Ed Houben van Linssen Yachts de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. De uitgangspunten daartoe werden besproken op het hoofdkantoor van Raymarine UK te Fareham waarbij gelijk de gelegenheid was om productervaringen te evalueren, noviteiten te bespreken en de ontwikkelingsafdeling van Raymarine te bezoeken.

Ed Houben: “Het is zeer indrukwekkend om te zien hoe een team van bevlogen engineers telkens opnieuw werkt aan de nieuwste ontwikkelingen. Een afdeling van maar liefst 30 test engineers beproeft op velerlei manieren elke nieuwe ontwikkeling op factoren als waterdichtheid, temperatuur wisselingen, zout belasting, EMC straling, UV straling, schok en trilling bestendigheid en meer.”

Jac Linssen: “ik ben onder de indruk van de manier zoals Raymarine hun zaken aanpakt en dit geeft mede het vertrouwen dat Raymarine de best mogelijke partner voor ons is om mee samen te werken op dit vlak.”

Raymarine
www.raymarine.com
Linssen Yachts
www.linssenyachts.com