Linssen Yachts Boat Show

– Season Opening 10-16 maart 2023 –

Nieuwe en gebruikte Linssen-jachten bekijken!

MAASBRACHT. Linssen Yachts nodigt u uit om de Season Opening van de Linssen Yachts Boat Show bij te wonen, die plaatsvindt van 10 tot 16 maart. Dit evenement biedt bootliefhebbers de gelegenheid om een uitgebreide ​​selectie van nieuwe en gebruikte jachten van Linssen Yachts te bekijken en te vergelijken.

Tijdens de show kunnen bezoekers de wereldprimeur, de Grand Sturdy 550 AC Variotop®, bewonderen. Dit nieuwe model is slechts drie dagen te bezichtigen (10-12 maart) en biedt bezoekers een kijkje in dit luxe motorjacht. Daarnaast zijn er ook andere jachten uit zowel de Grand Sturdy- als de Linssen SL-series van Linssen te bezichtigen en kan men proefvaren om zelf de uitstekende vaareigenschappen en lage geluidsniveaus te ervaren.
Naast het bekijken van de jachten, kunnen bezoekers ook kennismaken met de verschillende diensten die Linssen Yachts biedt. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar een chartervakantie op het water kennis en ervaring opdoen bij de professionals van Linssen Yachts.

De Linssen Yachts Boat Show – Season Opening is een uitstekende gelegenheid voor iedereen die geïnteresseerd is in boten om te komen kijken en te genieten van een inspirerende dag op het water. Kom langs en ontdek het beste dat Linssen Yachts te bieden heeft.

De Linssen Yachts Boat Show is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar kan wenselijk zijn. Ga hiervoor naar www.linssenyachts.com/seasonopening.

foto’s © Linssen