Week van de Official!

No Official No Race!
Vier samen met WWSV de week van de Official!

Week van de Official Van 1 tot 9 oktober 2022  zetten we opnieuw alle juryleden, boeienleggers, tijdsopnemers, wedstrijdleiders,… in de bloemetjes. Want zonder onze officials, zijn er simpelweg geen wedstrijden! No Official No Race!

We roepen alle clubs, sporters, vrijwilligers en bestuursleden op om ook jouw officials te bedanken. Een filmpje, foto, rijmpje, attentie… Doe mee en deel jullie acties via #bedanktscheids en/ of #bedanktjury op social media!

Meer info

No Official No Race

Om meteen daad bij het woord te voegen lanceren we vanuit WWSV de ‘No Official No Race campagne’ – kortweg #nonr  
Word een échte Club Official! Graag op het water? Help mee op wedstrijden! Leer alles over boeienleggen, protestkamer, wedstrijdleiding en rescueboot.

Word zelf official!