Nieuwe zeewaardige weekender van Lekker Boats

Botenbouwer Lekker Boats breidt zijn vloot uit met een nieuw yacht: de Lekker 44. Zwemmen op de Bahama’s of op avontuur langs de Griekse eilanden. Deze zeewaardige weekender heeft een topsnelheid van meer dan 50 knopen (92 km/u) en is perfect om dagenlang mee op avontuur te gaan, ongeacht de weersomstandigheden. Dankzij het robuuste en functionele design is er plek voor maar liefst zestien passagiers en vier slaapplekken.

Eén boot, drie verschillende interieurs
De Lekker 44 wordt ontworpen, getest en gebouwd in Nederland. Zij is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties: Sport, Adventure en Ultimate. Het lichtgewicht Sport-model is gericht op het buitenleven voor zestien personen en biedt opbergplekken en een toilet binnen. De Adventure heeft daarbij één ruime hut en is voorzien van twee slaapplekken. De Ultimate heeft de grootste hutten met vier slaapplaatsen, die configureerbaar zijn naar een tafel, en een douche. De boot is ontworpen in samenwerking met Cor de Rover. Voor het interieur werkt Lekker Boats samen met Van Kralingen Exclusive Yacht Interiors. Beiden partijen zijn sterk gevestigde namen binnen de superjachten. 

Specificaties van de 44 
Topsnelheid: over 50 kts / meer dan 92 km/u 
Bereik: 800 km
Lengte: 13,5 m / 44 ft 
Breedte: 4 m / 13 ft 
Diepgang: 1.3 meter draft down | 1 meter draft up
Motoren: Volvo Penta D6 – Sterndrive, optioneel Volvo Penta IPS of buitenboordmotoren
Ontwerp: Cor de Rover
Interieurbouw: Van Kralingen Exclusive Yacht Interiors
Naval architect: deVosdeVries design