Nieuwe Dufour 37, performant en ruim

Dufour Yachts Shipyard is als een der eerste om een nieuw model voor te stellend dat dit najaar tijdens het Yachting Festival in Cannes zijn wereldpremière beleeft. Bootmag presenteert u de eerste beelden van de Dufour 37 die zich aandient als een performante en ruime zeilboot

De lijn ligt in het verlengde van de andere recente modellen in het assortiment is ontworpen op basis van een samenwerking tussen het ontwerpteam van Dufour en Umberto Felc.

De Dufour 37 heeft een moderne en stabiele romp zoals men die aantreft op de offshore raceboten, maar met een licht afgeronde lagere romp die de doorloop in het water bevordert en de prestaties op zee verbetert.

Het boeggedeelte is voorzien van een opblaasbaar zonnedek.

De Dufour 37 bevat grote leefruimtes, zowel binnen als buiten. Dit nieuwe model heeft een grotere kuip dan andere jachten van dit formaat wat zorgt voor meer comfort aan boord. Het boeggedeelte biedt ook een ontspanningsruimte met een opblaasbaar zonnedek, een echte innovatie op dit nieuwe model.

 De Dufour 37 is beschikbaar in een versie met twee of drie hutten en heeft een ruime en comfortabele eigenaarshut. De leefruimte / salon is opvallend lichtrijk.

In september te zien op het Cannes Yachting Festival.

Opvallend lichtrijk interieur.