20e ANDRE SUNTJENS PAASTOUR

– © LINSSEN YACHTS –

Afgelopen Paasweekend waren op de Nederlands en Belgisch Limburgse wateren weer de Linssen-jachten van de jaarlijkse Paastour te zien. Met maar liefst 21 jachten startte de tocht met perfecte weersvoorspellingen vanaf Schippersdock in Wessem.

De traditionele Paastour vertrok op vrijdagochtend via Kanaal Wessem-Nederweert en de Zuid-Willemsvaart om na vijf sluizen bij de eerste stop in de mooie nieuwe passantenhaven van het Belgische Bocholt te komen.

Zaterdag vervolgende de colonne haar weg tot in Maasmechelen en op Paaszondag was de laatste etappe tot in het Bassin in Maastricht, waar gezamenlijk het ‘captains’diner werd gehouden. 

Paasmaandag ging het merendeel van de jachten via het Julianakanaal terug richting Maasbracht.

Jubileumeditie
Deze Linssen-Paastour is inmiddels de 20e editie. Al vanaf 2002 organiseert de werf deze tour voor klanten die recentelijk hun jacht in ontvangst hebben genomen. In 2020 kon de tocht één keer niet doorgaan vanwege corona en afgelopen jaar was er een alternatieve Paastour. Dit jaar kon de tocht weer volledig plaatsvinden en daar werd door de klanten ook gebruik van gemaakt, getuige de hoeveelheid van 21 deelnemers.

André Suntjens Paastour
André Suntjens, oud-verkoper bij Linssen Yachts, heeft vanaf het begin deze tour georganiseerd en begeleid en is helaas vorig jaar overleden aan de gevolgen van kanker. Ter nagedachtenis heeft Linssen de Paastour omgedoopt tot de André Suntjens Paastour.


Linssen Yachts BV
Brouwersstraat 17,
Postbus 7172,
NL-6051 AD MAASBRACHT
Tel.: +31 (0)475 – 43 99 99
www.linssenyachts.com