Schroefnaafsysteem van Mercury ontworpen om geluid en trillingen te verminderen bij buitenboordmotoren

Mercury Marine lanceert een  nieuw Mercury Flo-Torq SSR-schroefnaafsysteem, ontworpen om geluid en trillingen te verminderen bij buitenboordmotoren van 40 tot 225 pk.  Daarnaast biedt de set maximale duurzaamheid voor buitenboordmotoren met lage en middelhoge vermogens.

De SSR-technologie zorgt voor een reductie van 22-23% van de geluidspieken tijdens het schakelen, van neutraal naar vooruit en van neutraal naar achteruit, waardoor het geluid dat gepaard gaat met schakelen vrijwel wordt geëlimineerd.

De Flo-Torq SSR is een aanvulling op Mercury buitenboordmotoren van 40 tot 225 pk met een schroefas van 1” waarbij de schroef de waterspiegel niet doorbreekt. De SSR naafset is naast twee andere SSR producten vandaag al verkrijgbaar:  de SSR HD en de SSR Solid.