Dragonfly 32 Evolution

De nieuwe Dragonfly 32 Evolution zal te zien zijn op de Salon Nautique in Parijs en op de “boot 2019” in Düsseldorf. Dragonfly 32 Evolution is een ontwikkeling van de populaire Dragonfly 32 Supreme.

De Deense werf Quorning Boats heeft de afgelopen jaren gewerkt aan het ontwerp van de nieuwe generatie ‘wave-piercing’-drijvers, die ze hebben ontwikkeld voor hun Dragonfly 25-model en later voor de Dragonfly 28 Performance. Nu gaan ze nog een stap verder en implementeren het ontwerp en de technologie van de golfbrekende romp in de Dragonfly 32-serie met de nieuwe Dragonfly 32 Evolution.

Dit nieuwe ontwerp geeft 20% meer drijfvermogen in de drijvers en 20 cm extra in de totale breedte van de boot. Bovendien bevindt het drijfvermogencentrum zich lager, wat over het algemeen meer initiële stabiliteit geeft en betekent dat de boot verder kan worden geduwd in sterke wind. De profielen van de drijvers zijn lager, wat resulteert in een minder nat oppervlak bij lichte wind. In sterke zeeën presteren deze drijvers elegant en zorgen ze voor sneller en comfortabeler varen. De boot is sportiever geworden om te varen en is wendbaarder en responsiever aan het roer. De nieuwe Dragonfly 32 Evolution biedt een nieuw interieurontwerp in gelakt iephout. Dit geeft een heldere, moderne en gezellige uitstraling. Dragonfly 32 Touring blijft, zoals eerder, beschikbaar met lagere tuigage en met de originele standaard drijvers. Voor diegenen die een modernere look willen en sportief en veilig zeilen met een groter tuig, is Dragonfly 32 Evolution de perfecte boot.

 Neem voor meer informatie contact op met info@dragonfly.dk