Shielmartin Race en Light Vessel Race komen er aan

In het weekend van 23 en 24 juni 2018 staat de prachtige Shielmartin Race voor de deur! Dit jaar start de race op zaterdag in Breskens en gaat het richting Zeebrugge. Op zondag zeilen de deelnemers dan vanuit Zeebrugge terug naar Breskens. De NOR van de Shielmartin Race kunnen jullie hier nalezen.
Schrijf jullie zeker en vast vandaag nog in voor deze prachtige wedstrijd!

Naar inschrijfformulier Shielmartin Race.

Light Vessel Race

Na deze leuke wedstrijd, is het de beurt aan de Light Vessel Race. Deze zal doorgaan op 30 juni en 1 juli. Inschrijven voor de Light Vessel Race 2018 kan door hier te klikken. Wens je ook nu reeds de NOR door te nemen, dan kan dit zeker en vast met 1 klik! Opgelet, de start van de CR-Class is met 15 minuten vervroegd.

Naar inschrijfformulier Light Vessel Race.

Wat kunnen jullie verwachten?

•Open voor IRC en CR yachten
•2 leuke dagen op het water
•Windward / Leeward & inshore races
•Duvel tasting bar op zaterdagavond
•Lekker diner in ons clubhuis Alberta op zaterdagavond
•After-party met DJ op zaterdag
•Ontbijt op zondag ochtend

See you on the water,

Het RBSC – Team