La Mare Houseboat op Boot Holland

De La Mare Houseboat wordt als primeur tentoongesteld tijdens Boot-Holland. Deze beurs vindt plaats van 9 tot en met 14 februari in Leeuwarden.Wat een houseboat nu precies is…? In de nieuwe editie van Bootmagazine maart/april 2018 brengen wij een uitgebreid artikel over de diverse types die op de markt zijn. In Duitsland zijn de houseboats heel trendy, dat was te zien op boot Düsseldorf. Ook Nederland blijft niet achterwege.

Motorboot – varend zomerhuis – varende caravan – drijvend chalet – loft – pied à terre – winterverblijf – studentenwoning – Bed & Breakfast – investeringsobject… de houseboat is het allemaal. Door de geringe diepgang van een houseboat kunt u haar neerleggen op plekken waar u nog nooit geweest bent. Net buiten die mooie rietkraag, uw eigen mooiste stukje natuur. Voor anker of met spudpalen ligt u precies daar waar het goed toeven is. Zonnen, zwemmen, luisteren, vissen, varen, genieten, net wat u maar wilt.  De houseboat is een CE-gecertificeerd pleziervaartuig en mag als zodanig overal afmeren.

In vergelijk met een traditioneel motor- of zeiljacht heeft u op een houseboat meer vrijheid en meer vierkante meters. Dit alles tegen ongeveer 50% van de aanschafprijs van een motorjacht, aldus La Mare Houseboat.

Zoals vele huisboten worden deze ook in Polen gebouwd, maar voor de aanschaf kan u in Nederland terecht. Het bedrijf bouwt een houseboat naar de wensen van de klant met 1, 2 of 3 slaapkamers, met luxe keuken en badkamer, van 9.00 tot 15.00 meter, van 18 tot 61 m2 woonruimte, vanaf € 35.950,–.

Meer informatie www.lamarehouseboats.nl en www.boot-holland.nl