Nieuwe Pointer 22, puur en modern

De Pointer 22 is een allround zeilboot met vele mogelijkheden, ontwikkeld door Jachtwerf Heeg, waar ook de Splash, Randmeer, G2 en de Pointer 25 worden gebouwd. Van deze laatste is de nieuwe 22 voet de kleinere uitvoering.

Het stijlvolle ontwerp heeft naast de uitstekende zeileigenschappen ook veel bedieningsgemak en comfort. Bij het ontwerp is extra aandacht besteed aan de eisen van de moderne zeiler: alles komt samen in de Pointer 22.

Kenmerkend zijn de 2 banken langszij inclusief rolkussens, de dubbele roeren en een brede kajuitingang. De kajuit kan worden voorzien van een koelkast en toilet en geeft ruimte aan 2 tot 4 slaapplaatsen. Deze elegante en ruime zeilboot is gemaakt voor de sportieve en recreatieve zeiler.

Door de ophaalbare kiel is de Pointer 22 zeer goed trailerbaar en de mast is eenvoudig te strijken. De diepgang van de kiel varieert van 0,30m tot 1,10m., daardoor is het schip zowel geschikt voor binnenwater als voor kustwateren.

Het moderne zeilplan van de Pointer 22 met fathead grootzeil, rolfok en gennaker is volledig door de stuurman te bedienen. Alle lieren, stoppers, trimlijnen, schoten en vallen zijn onder handbereik daardoor kan de boot met weinig bemanning en eenvoudig alleen worden gezeild.

Via de website kan men de boot, het interieur en de uitrusting geheel samen te stellen op basis van persoonlijke modules. Zo kunt u de styling zelf bepalen en de boot naar eigen gebruikswensen samenstellen.

Prijs Pointer 22 vanaf € 32.500,- (zeilklaar, incl BTW)
www.pointeryachts.com
pointer-22-01_lr