Het redden van levens met Seabob

Seabob, vooral gekend als speeltje voor wie onder water een kijkje wil nemen, stelt nu een variant op het jet-aangedreven voortstuwingstuig voor, bedoeld als hulpmiddel bij reddingsacties in het water.

Het reddingsapparaat kan ingezet worden in diverse noodsituaties, zowel op binnenwater als op open zee. De Seabob Rescue brengt de reddingswerker vlug naar de drenkeling, zonder dat dit veel lichamelijk inspanningen vraagt van de redder. Die kan zijn energie sparen om de drenkeling op de meest efficiënte manier weer aan boord of aan wel te brengen.

seabobresc2_lr

De Seabob Rescue heeft een jetaandrijving die gevoed wordt door krachtige lithium-ion batterijen en de volledige uitvoering van het toestel is robuust en zoutwaterbestendig.
Meer informatie: http://www.seabob-rescue.com