Nieuwe editie Bootmagazine bij Bruna/Tablisto en in het Bliyoo aanbod

COVERBoot42_ed_Tablet-1De digitale editie van de nieuwe editie van Bootmagazine is nu niet alleen via de Bruna/Tablistoi kiosk beschikbaar, maar maakt ook deel uit van het Bliyoo aanbod. Dat is een ‘onbeperkt lezen’ formule voor tijdschriften en boeken, zoals Spotify voor muziek en Netflix voor tv-series en films.

De speciale tablet versie van Bootmagazine is verrijkt met extra beeld en informatie en telt 64 pagina’s en is nog steeds zeer aantrekkelijk geprijsd, slechts 1,99 euro.

Eind mei lanceerde de Nederlandse boekhandelsketen Bruna onder de naam Bliyoo een abonnement op onbeperkt lezen in België. Net als bij Spotify voor muziek en Netflix voor tv-series en films kan iedereen die zich aanmeldt zoveel e-books of digitale tijdschriften lezen als hij of zij wil. De tijdschriften en boeken zijn via een app te raadplegen.  Een abonnement om boeken of magazines te lezen kost 9,95 euro per maand. Een combinatie van de twee 14,95 euro per maand. Per keer kan de gebruiker drie boeken en drie tijdschriften downloaden. Die kunnen vervolgens ook offline gelezen worden, bijvoorbeeld op een plek waar geen internetverbinding mogelijk is. Deze drie tijdschriften kan men onbeperkt inwisselen voor andere titels.

Lezers kunnen een maand gratis kennismaken met Bliyoo en zo dus ook gratis kennismaken met de speciale tablet editie van Bootmagazine. Het volstaat de  app op uw smartphone of tablet te downloaden en te registreren. De app is te vinden in de Google Play store en Apple store.

Meer informatie: www.bliyoo.nl