Goud voor Evi van Acker Wereld Beker in Hyères

Evi_HyeresEvi Van Acker heeft zondag voor het tweede jaar op rij de World Cup in Hyères gewonnen. Emma Plasschaert werd vijfde.Evi begon aan haar medaillerace als eerste in het tussentijds klassement, voor de Litouwse Gintare Volungeviciute Scheidt en de Deense Anne-Marie Rindom. Ondanks haar mindere start kon ze toch de medaillerace domineren.

Emma Plasschaert startte de medaillerace als zesde in het tussentijds klassement en kon met een zevende plaats in de medaillerace een knappe vijfde plaats bemachtigen in het eindklassement. Hiermee eindigt Emma in de eindstand voor de Nederlandse Marit Bouwmeester, Marit won de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Londen.

De eerst komende wedstrijden voor Evi en Emma zijn:

06/05/2015 – 10/05/2015: Garda Trentino Olympic Week
24/05/2015 – 30/05/2015: Delta Lloyd Regatta Medemblik
08/06/2015 – 14/06/2015: World Cup Weymouth

Bekijk de video met Evi haar impressie over de medaillerace.