Tempest 800, doordachte keuzes

2015-PRESS-RELEASE--CAPELLI-TEMPEST--800-PhotoDe nieuwe TEMPEST 800 van Cantieri Capelli valt op door zijn origineel concept en zijn authentieke design. Bij de ontwikkeling van deze 8 meter rib werden door de Italiaanse constructeur doordachte keuzes gemaakt op het vlak van esthetica en ergonomie om aan de booteigenaar een hoog niveau van comfort en veiligheid te kunnen bieden.
Het achtersteven is uitgerust met een set brede “U”-vormige banken en is een gezellige zitruimte voor familie en vrienden. De cockpit kan snel worden omgebouwd tot zonnedek door toevoeging van extra kussens (optie) en door de rugsteun neer te klappen.
De navigatieconsole is lateraal ontworpen zodat er een handige doorgang is aan de overzijde. Deze zone wordt uiterst functioneel door de evenwichtige volumeverdeling tussen de bank en de console. De navigatiezone heeft een leunpost met twee handvaten aan de zijkant. In deze zone past ook een optionele koelkast. De navigatieconsole heeft aerodynamische en vloeiende lijnen en beschikt over een bol windscherm voor een optimale bescherming tijdens het varen. Een schuifdeur in plexiglas geeft toegang tot het onderdek. In de compacte cabine werd standaard een toilet ingebouwd.
De boegzone kan snel worden omgevormd tot een zithoek met confortabele zetels met een tafel in het midden of een zonnedek door plaatsing van een houten paneel met centraal ligkussen.

TECHNISCHE DETAILS
Lengte: 7m62/7m91
Breedte: 3m02
Capaciteit (max. aantal personen aan boord): 18
Drooggewicht : 1500kg
Tubes: Neopreen Hypalon 1670 dtex
Diameter van de tubes: 0,64mt
Max. vermogen: 300pk
Certificaat B

STANDAARDUITRUSTING
· Navigatieconsole
· Set kussens
· Douche (67L)
· Opblaaspomp
· Wastafel
· Leunpost
· Elektrisch paneel
· Windscherm
· Platform achteraan
· Lenspomp
· Flexiteak bekleding op de stringers en boegpiloon
· Benzinetank (300L)
· Ladder
· Hydraulische Sea Star besturing
· Toilet

OPTIES
· Skiboog
· Kit voor een extra zonnedek vooraan (met houten steun)
· Koelkast
· Radio
· Flexiteak bekleding voor de cockpit en het achtersteven
· Roll bar
· Septische tank
· Hoes voor console en bank
· Hoes voor stockagecompartiment
· Bimini
· Elektrisch ankerlier
· Draagbaar gasfornuis (te installeren in de leunpost)

www.dieterensport.be

Contact D’Ieteren Sport s.a./n.v.: tim.smith@dieterensport.be