Peddelen door Vlaanderen

Het toenemend succes van de nieuwste surfdiscipline, Stand Up Paddle, is de Vlaamse Yachting Federatie niet ontgaan. Op zondag 4 mei heeft in het stadscentrum van Brugge de kick-off plaats van ‘Peddelen door Vlaanderen’, het eerste van 3 surfevenementen in 3 stadscentra.

Peddelen door Vlaanderen is een innovatief en laagdrempelig initiatieproject van de Vlaamse Yachting Federatie, waarbij in de stadskernen van Brugge, Gent en Mechelen gratis initiaties Stand Up Paddle worden aangeboden.

Naast initiaties Stand Up Paddle op de stedelijke binnenwaters, zijn er aan wal tal van gratis surf gerelateerde randactiviteiten. De dag wordt afgesloten met een paddle-out, een tocht door de stadskern waarop ook meer geoefende stand up paddlers welkom zijn.

Meer info en inschrijven via www.peddelendoorvlaanderen.be