Najaarsshow Motorboot Sneek

SK_KotterMotorbootsneek.nl organiseert de nieuwe editie van haar Najaarsshow op vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2015. Nieuwe en ervaren bootliefhebbers zijn op deze dagen van harte welkom bij de deelnemende watersportbedrijven die hun locaties tussen 11:00 en 17:00 voor bezoekers openstellen.
In een informele setting maken bootliefhebbers dit weekend kennis met de nieuwste ontwikkelingen van onder meer plezierjachten, motorjachten en zeilschepen. Acht verschillende ondernemingen presenteren de huidige trends en bieden u een kijkje achter de schermen. Rondlopen, inspiratie opdoen en genieten, daarom draait de Najaarsshow 2015!

Ook dit jaar verwelkomt de organisatie weer enkele gastdeelnemers. Dit jaar zijn dat Menken Maritiem, Super Lauwersmeer en Sturiër Yachts. Menken Maritiem presenteert twee uitvoeringen van de Newport Bass, een hoog gewaardeerde kajuitsloep die naar individuele wens wordt gebouwd. Super Lauwersmeer en Sturiër Yachts laten het publiek kennismaken met hun jachten, die altijd doordacht en met passie worden ontwikkeld.

 Deelnemers

Tijdens de Najaarsshow 2015 laten de volgende watersportbedrijven het publiek kennismaken met de nieuwste innovaties:

Aquanaut: Presenteert de Andante 438 AC met achterkajuit, waarvan de wereldprimeur is uitgevoerd in blauw metallic. Met een succesvol modellenprogramma én specials op maat biedt Aquanaut voor ieder wat wils.

Brandsma Jachten: Is na de succesvolle Agder 840 en Agder 950 volop bezig met de Agder 1100 – een compleet nieuw polyester schip met twee aparte hutten, die nu ook in een cabrio uitvoering beschikbaar is, terwijl een hard top variant in ontwikkeling is.

De Valk: Biedt een veelzijdig aanbod van polyester en stalen motor- en zeiljachten, van zeer jong tot klassiek. Alle jachten liggen overdekt in één groot schiphuis waar een team van vakkundige jachtmakelaars u kan rondleiden, zodat u voor een bezichtiging niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden.

Jansma Jacht: Deze verkoopmakelaar voor nieuwe en gebruikte sportboten en motorjachten werd recent exclusief importeur van Jersey Boats UK in Europa en daarbuiten. Als onderdeel hiervan presenteren zij de befaamde Jersey 30, net als de nieuwste Bavaria Sport modellen. De Bavaria Sport 330 is hiervan een bijzondere primeur.

Jetten Yachting: Laat de transformatie zien die de 38 Cabrio heeft ondergaan. Het vernieuwde model heeft onder meer een gerestyled interieur en een panoramisch uitzicht in de salon. Daarnaast zijn ook de succesvolle 50 MPC, de 50 MPC-Fly, de 38 AC (in modern design) en de 44 AC te bewonderen.

Privateer Silverline Yachts: Laat u kennismaken met de volgende release van de Privateer Trawler 54, met klassieke lijnen, een elegante styling en een robuuste uitstraling. Zoals u gewend bent is ook dit jacht ontwikkeld volgens de Nederlandse jachtbouw-traditie.

SK Jachtbouw: Presenteert het nieuwste model onderwaterschip SK Kotter Pilot, dat multiknik is gebouwd en wordt geleverd volgens de CE certificering, ontwerpcategorie B. Het model heeft een ruime kombuis met dinette, een flinke berging en een hoger geplaatste vloer voor uitmuntend zicht.

 Vivante Yachts: Staat bekend om uitstekende kwaliteit, kundige afwerking en bijzondere prestaties op het gebied van elegante en authentieke vloot.

De Najaarsshow zou niet kunnen plaatsvinden zonder de betrokkenheid van onze gewaardeerde sponsoren: Amicitia Hotel, Combinoord, Exalto, Kuiper Verzekeringen, Raymarine, TBS, Vetus en Rabobank. Met dank aan hun steun belooft de Najaarsshow 2015 een bijzonder evenement te worden, waar wij u graag welkom heten!

Voor meer informatie over de Najaarsshow 2015 kijkt u op www.motorbootsneek.nl.

foto: SK Kotter Pilot van SK Jachtbouw.