Stoere zeeman nieuw campagnebeeld Filmfestival Oostende 2014

Acteur Wim Willaert is dit jaar Master van de achtste editie van het Filmfestival van Oostende (12 tem. 20 sept. 2014). Naar goede gewoonte krijgt de Master de de eer om het campagnebeeld te kleuren van het festival. Gelet op Wims charismatische trekken, werd dit jaar geopteerd voor een close-up foto waarbij hij geportretteerd wordt als een doorgewinterde stoere zeeman.

F_WillaertHet Filmfestival Oostende introduceert tevens een nieuwe formule om het festival bij te wonen. Voor de democratische prijs van 30 euro kan een ticket verkregen worden voor alle films, met uitzondering van het openingsgala op 12 september en alle speciale events, jongeren onder de 26 jaar betalen slechts 20 euro. Voor deze prijs zal elke filmliefhebber zich kunnen onderdompelen in de talrijke avant-premières uit binnen – en buitenland en een aantal Europese toppers die nooit eerder in België werden vertoond dankzij het nieuwe Taste of Europe – programma. Last but not least kan de festivalbezoeker in de LOOK ! – competitie de mooiste films, die cinematografisch uitblinken en pareltjes zijn op gebied van Production design en camerawerk, ontdekken.

Het programma van het Filmfestival staat online vanaf 9 augustus www.filmfestivaloostende.be