‘Varende villa’ op Boot Holland

Een permanent bewoonbare, autonome en elektrisch ‘varende villa’ is voor het eerst te zien op Boot Holland 2017, een ‘Varende Villa’ zeg maar.  De Varende Villa is een pleziervaartuig, voorzien van de modernste technologie en gemaakt voor optimaal comfort. VarendeVillaIntMet de twee elektrische motoren, van stroom voorzien door de nieuwste generatie Lithium accu’s, vaart het zeer plezierig en bijna geruisloos. Denk echter niet dat de prestaties daardoor tegenvallen, de zeer wendbare Varende Villa haalt met gemak een kruissnelheid van een gemiddeld pleziervaartuig.

Groen en onafhankelijk
Nog een groot voordeel van de Lithium accu’s is de grote opslagcapaciteit, waardoor u geheel zelfvoorzienend bent. De 32 zonnepanelen op het dak zorgen voor de energie voor de motoren en de huishoudelijke apparaten. Dankzij de vloerverwarming en de hoogwaardige isolatie, is de Varende Villa het hele jaar door bewoonbaar. U bent volledig onafhankelijk en groen. Deze onafhankelijkheid wordt extra interessant doordat de varende villa een pleziervaartuig is. U heeft dus geen ligplaatsvergunning nodig en kunt wonen waar u wilt, een ultiem gevoel van vrijheid!

Stabiel met een grote toegankelijkheid
Door de uitgebalanceerde catamaran drijvers gevuld met hardschuim ligt de Varende Villa zeer stabiel in het water en is onzinkbaar. Ondanks de volledige en complete opbouw heeft de Varende Villa slechts een diepgang van 60 centimeter en een doorvaarhoogte van 310 centimeter. Dit betekent dat u overal kunt komen en dankzij vier hydraulische spudpalen kunt u uw woning ook overal veilig afmeren.

Maatwerk
Een Varende Villa is maatwerk, uw eigen villa wordt dan ook naar uw wensen gemaakt. Op Boot Holland staat dit jaar een Varende Villa en krijgt u een voorproefje van hoe deze boot eruit kan zien, een beursprimeur in Nederland!

www.varendevilla.nl