Drie redenen om vroeg te boeken

Le Boat, verhuurder van kanaalboten waar geen vaarbewijs voor nodig is, schuift drie redenen naar voor om vroeg te boeken. Meer keuze, betere prijzen en langere voorpret. Daar valt niets tegen in te brengen, alhoewel een vierde reden voor de hand ligt. Een verhuurbedrijf heeft graag zo vlug mogelijk zoveel mogelijk boekingen binnen.

Voel het ritme van het water, geniet van de lokale specialiteiten, een prachtig landschap om je heen, word elke ochtend wakker in een andere plaats, dwaal te voet of met de fiets door de kleine dorpjes en neem vooral de tijd om te leven… deze vakantie-ervaring beleeft men bij het huren van een boot.

Voordeliger

Le Boat hanteert een vroegboek korting van toepassing tot eind december. Dus als u nu boekt bent u de eerste en ontvangt u korting op de boothuur in alle bestemmingen voor uw vaarvakantie in 2016. Het gaat om 8 procent korting op boten met een tot vier sterren.

Veel keuze

Als u nu boekt heeft u nog veel keuze in type boot en de gewenste route. Wacht niet langer en verzeker u van uw favoriete boot en bestemming.

Langer voorpret

Voor u het weet is het kerst, Pasen en tijd om op vakantie te gaan, zo heeft u lekker lang voorpret.

Favoriete bestemmingen

Elzas

Geniet van een trip in de Elzas van de fascinerende lift in Arzviller die in augustus 2015 is heropend. Deze lift voor boten zal u 45 meter omhoog of omlaag brengen, met boot en al. Ontdek dit kosmopolitische gebied op de westelijke grens van Duitsland. U kunt rust combineren met winkelen in de bruisende steden als Straatsburg en Nanc. Bezoek middeleeuwse kastelen en kathedralen die het rijke erfgoed aan geschiedenis en cultuur van de regio weerspiegelen of verdwaal in één van de vele pittoreske dorpjes zoals Saverne en Saarbrücken (Duitsland).

Canal du Midi

Als u kiest voor een bootvakantie in Canal du Midi, staat u een gemoedelijke reis langs rijkelijk begroeide wijngaarden in het hart van het Languedoc-wijngebied te wachten. Geniet van een wijnproeverij, maak een fietstocht of bezoek één van de middeleeuwse dorpen en historische vestingsteden vanaf het bruisende Toulouse tot aan de gouden stranden aan de Middellandse Zee! Geniet van een wijnproeverij, maak een fietstocht of bezoek één van de middeleeuwse dorpen en historische vestingsteden vanaf het bruisende Toulouse tot aan de gouden stranden aan de Middellandse Zee!

Italië

De waterwegen van Veneto in Italië hebben twee verschillende gezichten. In het sprankelende Venetië met haar pracht en praal staat het leven nooit stil. Maar tijdens uw bootvakantie in Italië leert u ook de andere en minstens even mooie kant van dit gebied kennen. Stille eilanden en kanalen langs de kust beloven een heerlijk ontspannen tocht. Rivieren voeren u langzaam het binnenland in waar u in alle rust intrigerende steden en dorpen kunt ontdekken.

Le Boat is de grootste exploitant van vaarvakanties op de Europese waterwegen en is onder deel van TUI Group, de grootste aanbieder van vakanties wereldwijs.

Vandaag de dag telt Le Boat meer dan 900 boten, verdeeld over meer 24 bases in Europa, waarvan 13 in Frankrijk .

Foto: Canal du Midi / Paul Bolsius